24/04/2020

OFFICIAL STATEMENT

Beste Bomboclat Festival familie, 

 

nu de overheid ook beslist heeft om kleinere festivals en evenementen deze zomer af te lassen is de laatste hoop op een Bomboclat Festival reunie verloren. Deze beslissingen worden genomen om de veiligheid van onze samenleving te garanderen. In een wereld waar we allemaal nauw met elkaar in contact staan is het belangrijk om ook in moeilijke tijden rekening met anderen te houden. Daarom vragen we jullie om goed voor jezelf te zorgen en oog te hebben voor de mensen rond je. Probeer de noden van je omgeving te zien. Help elkaar waar nodig en wanneer mogelijk. Respecteer daarbij de voorschriften omtrent hygiëne, onderlinge afstand, enz. Dit is een tijd waarin we moeten bewijzen dat de familie sterk is. Samen kunnen we dit!

Om die reden wordt Bomboclat Festival officieel uitgesteld. De eerst volgende editie van Bomboclat Festival vindt plaats op 20 en 21 augustus 2021. Mensen die een ticket gekocht hebben voor de editie in 2020 krijgen kosteloos een vervangend ticket voor Bomboclat Festival 2021 of 2022. Alle informatie zal ticketkopers via mail toegestuurd worden. 

 

Kun je niet langer wachten om je benen los te schudden en te genieten van knallende party vibes? Onze festival hosts organiseren elke zondag avond om 20u30 de “Team DAMP’s Social Stream”. Een bruisende stream waar de muzikale fans samenkomen om te genieten van hun favoriete Bomboclat Festival songs! Volg de stream elke zondagavond via onze Facebookpagina!

We kijken met veel ongeduld uit naar de zomer van 2021!


Hou je sterk.

https://www.saveyourticket.be/

tickets

BOMBOCLAT

© 2020 Bomboclat Festival Belgium

  • White Facebook Icon
  • White YouTube Icon
  • White Instagram Icon