tickets

BOMBOCLAT

© 2020 Bomboclat Festival Belgium

Bomboclat Festival in tijden van COVID-19

 

De situatie veroorzaakt door de COVID-19-pandemie kent geen precedent. We zien dat veel evenementen worden geannuleerd of uitgesteld. We blijven hoopvol en werken met een positieve ingesteldheid richting Bomboclat Festival 2020. Het festival wordt aan het einde van de zomer georganiseerd. Dat geeft ons tijd om de grootste piek van de pandemie voorbij te laten gaan. 

De organisatie van Bomboclat Festival zal de situatie blijven opvolgen. Elke wijziging zal op alle platforms worden meegedeeld. We krijgen veel vragen en we doen er alles aan om ze allemaal te beantwoorden.

 

Enkele veel gestelde vragen worden hieronder beantwoord. Neem gerust contact met ons op als je een nog onbeantwoorde vraag hebt!

 

Ik heb een kaartje gekocht voor Bomboclat Festival 2020 en ...

 

het festival wordt in 2020 geannuleerd en uitgesteld tot 2021. 

Je ticket blijft geldig voor de volgende editie van Bomboclat Festival. In dit geval is dit dus de editie van 2021.

 

het festival wordt uitgesteld tot 2021 en ik wil een terugbetaling.

We vragen onze bezoekers en dus alle leden van de grote Bomboclat Family om geen restitutie aan te vragen en het ticket voor de volgende editie te gebruiken. Wil je toch restitutie omdat je de editie van 2021 (of om een ​​andere reden) niet kunt bijwonen, dan is dit mogelijk.

 

het festival wordt uitgesteld tot 2021, hoe kan ik mijn ticket wijzigen of terugbetaald krijgen?
Zodra de situatie uitdraait op een annulering of verplaatsing van het festival zal deze info duidelijk gecommuniceerd worden aan alle ticket kopers.

 

het festival is niet geannuleerd maar ik wil een terugbetaling.

Als het festival niet wordt geannuleerd / uitgesteld, betekent dit dat de situatie door de autoriteiten en de organisatie als veilig wordt beschouwd in het kader van de COVID-19-pandemie. Het reguliere terugbetalingsbeleid is van toepassing. Tickets worden niet terugbetaald. U kunt uw ticket te koop aanbieden bij ticketswap. 

 

  • White Facebook Icon
  • White YouTube Icon
  • White Instagram Icon